badkamer plafond

Sinds kort hebben wij een nieuw badkamer plafond gekregen. Deze ziet er bijzonder mooi uit en heeft een zeer mooie uitstraling. Wij hebben hier spotjes in laten zetten en deze geven een zeer gezellig licht. Voorheen hadden wij gewoon een kale muur met daaraan een grote glazen bol als lamp. De spotjes die wij nu hebben kan je dimmen, hierdoor kan je zelf de sfeer bepalen. De plafondsystemen die wij hebben gebruikt zijn onderhoudsarm, je hebt hier verder geen omkijken meer naar. Hooguit een keer met een natte doek schoonmaken, maar meer is hiervoor niet nodig. badkamer plafond

Van het merk Florence hebben wij een zeer mooi badkamer plafond gekregen

Florence plafondsystemen zijn te verkrijgen via Heering. Om te kijken of er een dealer bij jou in de buurt zit, kan je het beste op de website kijken. Hier kan jij jouw postcode invullen en eventueel jouw email adres. Meteen krijg jij de adressen van een dealer bij jouw in de buurt via de mail toegezonden. Ook wij hebben gekeken waar wij ons materiaal konden kopen, want hiervoor wilden wij niet te ver gaan rijden.

Inmiddels is onze doucheruimte omgetoverd tot een zeer mooie ruimte met een geweldig mooie badkamer plafond, met inbouw spotjes.