ballonvaren

In Nederland is ballonvaren een echt fenomeen, dat we iedereen aan raden om een keer te doen. Je kunt zo in de lucht een geweldige tijd beleven en met meerdere mensen genieten van de vaart. Het is ook een ouderwetse manier om door de lucht te reizen, maar toch wel een hele unieke ervaring voor de meeste mensen. Het is vooral mooi om over verschillende weilanden te varen met een luchtballon. Neem dus een momentje om dit uit te proberen.

Varen over een vlak land

Het mooie van Nederland is natuurlijk ook een beetje te zien in de kilometerslange weilanden. Het geeft toch een gevoel van rust en je kunt je er echt lekker bij voelen. Dit is ook vaak een route dat wordt genomen door de ballonvaarder. Zo zie je dus een kant van Nederland die je niet vaak kunt zien.

Geen obstakels

Als je vaart over een weiland is nog een voordeel het feit dat je geen obstakels in de lucht hebt. Je kunt dus simpelweg varen zonder enige problemen. Soms kom je toch wel wat bomen tegen, maar over het algemeen ben je hoog genoeg en vormen deze bomen geen obstakels voor jouw reis door de lucht.