CBD

Ik heb nu echt een soort wonder product gevonden! CBD zalf is het product dat al het andere laat vervagen. Het klinkt misschien gek, maar ik ben verslaafd! Oke, niet echt natuurlijk. Want dit product bevat nagenoeg geen THC en dus is het niet verslavend. Ook zorgt het niet voor een psychoactieve werking, zoals gewone wiet of cannabis olie wel doen.  Dit is helemaal legaal en daarom ben ik er zo gek op. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over nadelige effecten voor je gezondheid. Alleen de positieve werking kun jij hiervan krijgen en dat is bijvoorbeeld een kalme huid en een ontspannend gevoel. Ik vind het erg fijn werken, zeker op plekken die continu pijnlijk aanvoelen. Zo is het zeer gunstig als jij bijvoorbeeld spierpijn hebt! Ik heb nog al eens last in mijn onderrug en dan kan ik mijn rug hiermee insmeren.

 

CBD

Voor kinderen

Omdat de CBD zalf compleet legaal en gezond is, kun je het ook voor jouw kinderen gebruiken. Niets te vrezen! Het is bruikbaar voor een droge of juist vette huid en ook voor de gevoelige huidjes onder ons kan dit product voordelig zijn. Zelf bestel ik het altijd bij Hennepolie.nl en daar ben ik erg tevreden over. De kosten vallen mee en het product wordt snel geleverd!