data scientist vacatures

Ben jij opzoek naar een uitdaging? Data scientist vacatures staat nog steeds open! Wij (Novisource) leveren hoogwaardige oplossingen en diensten binnen de ICT en de business consultanty. Door onze opdrachtgevers te ondersteunen stellen zij het voortbestaan van hun onderneming en de ontwikkeling van de medewerkers veilig.

Wij zoeken professionals die onze opdrachtgevers in de marketing helpen om hun doelen te bereiken. Op het goede moment de juiste boodschap doorgeven aan de consument is hun doel. Dat doen zij met behulp van Big data en technologie.

Wij verwachten van jou dat je als werknemer het maximale uit de data van onze klant kunt halen en kun je de bijbehorende resultaten in de customer journey toepassen. Ook moet je weten van de conversiekans is en moet je kunnen weten hoe jij de data scientist vacatureskans kunt verhogen.

Onze werkwijze:

Onze professionals zien telkens commerciële kansen voor het bedrijf. Dit zetten ze daarna om naar doelgerichte acties. Wij stellen het erg op prijs als een medewerken naast zijn opdracht nog oog hebben voor een nieuwe opdracht. Die opdracht kan zijn voor zichzelf, collega’s of andere werkmaatschappijen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met behulp van telefoonnummer :  (030) 8504444.