Wellness
Jee-o buitendouches

De Jee-o buitendouches maken een wellnesstuin helemaal af. Heb je een zwembad, sauna of jacuzzi in de tuin? Overweeg dan ook eens een buitendouche. Dat is niet alleen ontzettend praktisch maar het verlengt ook de levensduur van je andere producten. Hoe dat kan? Heel simpel. Door te douchen voordat je gebruik maakt van je jacuzzi of een duik neemt in het zwembad, zorg je dat het vuil al van je lichaam af is voordat je in het bad gaat. Dat betekent dus dat dit vuil niet in je jacuzzi of zwembad terecht komt en dat heeft weer voordelen voor de pompen en filters. Plus dat er uiteindelijk minder schoongemaakt hoeft te worden.

Jee-o buitendouches hebben een fraaie vormgeving

Buitendouche

Toch is het grootste voordeel van de Jee-o buitendouches het gemak. Na het zwemmen of gebruik van sauna of jacuzzi direct onder de douche zodat je weer vrij van chloor bent of weer helemaal afgekoeld bent na de sauna. Een verkwikkende douche en je kunt er weer helemaal tegenaan. Niet na het zwemmen eerst nog het huis door naar de badkamer maar gewoon direct naast het zwembad het chloor van je afspoelen. Ideaal!

Mooie vormgeving

De douches van Jee-O zijn ook nog eens prachtig vormgegeven. Ze zijn verkrijgbaar in geborsteld rvs en gepolijst rvs zodat er altijd wel een variant is past bij jouw smaak en wensen. De douches zijn minimalistisch vormgegeven en dat past bij de huidige trends. Sommige douches zijn voorzien van een mengkraan zodat je zelf de temperatuur kunt instellen. Ook zijn een aantal douches voorzien van een all-weather optie wat er op neer komt dat de leidingen in de winter niet kunnen bevriezen. Wel zo prettig want dan kun je de buitendouche gewoon buiten laten staan en hoef je je daar niet druk om te maken als het vriest.