Ben jij ook op zoek naar buisventilatoren? Hiermee kan jij er namelijk goed voor zorgen dat de kassen waarin jij aan het kweken bent ook in temperatuur goed blijft. Nu ben ik er helaas achter gekomen dat de ventilator in mijn kassen drastisch aan vervanging toe is. Het bedrijf waar ik het toen die tijd had gekocht bestaat niet meer. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een ander bedrijf. Het liefst wil ik wel een bedrijf zien te vinden die niet duur is maar wel snel kan leveren.

Resultaat!

Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van De Hobbykweker. Hier werd het voor mij dan ook vrij snel duidelijk dat zij kunnen leveren met hetgeen waar ik naar op zoek ben. Gelukkig hanteren zij ook aantrekkelijke kosten om dit waar te maken. Sinds dat ik bij dit bedrijf heb gekeken kon ik het elders niet goedkoper vinden. Gelukkig konden zij mijn bestelling ook nog diezelfde week bezorgen zodat mijn planten vrijwel niks te leiden hebben gehad. Voorlopig ben ik weer voorzien maar mocht het nog een keer gebeuren in de toekomst, dan weet ik waar ik moet zijn!