bouwvacatures Den Bosch

Ik heb heel lang gewerkt in de bouw, maar door een toevallige omslag ben ik in een andere branche terecht gekomen. Dit heeft mij vijf jaar veel plezier gegeven, maar op een gegeven moment voelde ik dat ik weer terug wilden. Dit kwam door een vriend, hij stuurde een bouwkundige vacature door en op de een of andere manier werd mijn gevoel weer aangewakkerd. Mijn liefde voor het vak. Ik ben toen niet meteen op die bouwkundige vacature gaan reageren, maar ben wel echt verder gaan zoeken. Op een gegeven moment zat ik bij een bureau die de beste vacatures aan mij door gaven op het gebied van bouw. Ik heb toen al tegen mijn werk gezegd dat ik bezig was met een nieuwe baan. Dit vonden ze gelukkig heel erg begrijpelijk. Je kan maar beter eerlijk zijn denk ik want anders krijg je alleen maar trammelant. Ik ben nu bezig met een paar gesprekken en ik mag eigenlijk een keuze maken waar ik wil werken. Ik begrijp dat dit een enorme luxepositie is en ik ben ze dan ook ontzettend dankbaar. Ik kan niet wachten om weer een nieuwe start te gaan maken, al moet ik er voor naar een andere provincie!

bouwvacatures Den Bosch