koptelefoon

koptelefoon

Stress in huis

Al een tijdje is er chaos in huis. Mijn broer is weer terug verhuisd naar mijn ouders’ huis, en nu zitten wij weer met zijn vijven in huis. Je kunt je voorstellen dat er altijd wel een televisie aan staat. Of dat in de woonkamer is of in een van de slaapkamers. Al snel werd mijn moeder geïrriteerd van al het lawaai de hele dag. Mijn broer had vorige week ruzie met mijn moeder, waarop hij zei dat hij er niets aan kan doen. Met een draadloze koptelefoon voor tv val jij je familie niet meer lastig zei ze. En daarom heeft mijn broer een draadloze koptelefoon voor tv gekocht. In eerste instantie was ik bang dat hem dat veel geld zou gaan kosten. Daar kon dan ook weer ruzie over ontstaan. Echter vielen mijn verwachtingen tegen, en was de prijs prima betaalbaar!

Rust in huis

Nu mijn broer een draadloze koptelefoon voor tv heeft, is het een stuk rustiger in huis. Mijn moeder is minder gestrest en mijn broer blijft rustig in zijn kamer zitten. Wanneer ik zelf vaker tv ga kijken denk ik dat zo’n koptelefoon voor mij ook een goed idee is. Zo bewaar je de rust!