Recent hebben we onze tuin laten renoveren. Iets wat ik al een lange tijd wilde en wat nu ook realiteit is geworden. Doordat ik dagelijks in de tuin te vinden ben kwam mijn man met een geniaal idee! Of dat ik niet moet zoeken naar een lounge ligbed. Door een ligbed in je tuin te zetten kan je met een gerust gevoel genieten van je tuin en indien mogelijk even je ogen dichtdoen om tot rust te komen. Dit vond ik een onwijs geweldig idee waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een winkel waar ik deze ligbed kan vinden. Een standaard ligbed gaat niet meer passen in de tuin aangezien we hem net hebben gerenoveerd. Door belangrijke punten op papier te zetten ben ik verder gaan zoeken. Dit leidde mij naar de website van lounge-bank.nl. Hier hebben ze diverse leuke ligbedden voor een zeer aantrekkelijke prijs staan. Persoonlijk ben ik al verliefd op een ligbed, al helemaal nadat ik heb gezien dat deze bij hun op maat gemaakt wordt! Aankomende week gaan we op visite bij deze winkel en hopelijk kunnen ze mijn wensen waarmaken in een ligbed. 

Dutch-Riviera-Logo-header