Er zijn verschillende pingpongtafels verkrijgbaar. Het aanbod is groot en de doelgroep is vele malen breder dan hij ooit was. Niet vreemd dus dat er op openbare plekken betonnen pingpongtafels neergezet worden voor het nodige vermaak en uiteraard gezonde beweging, maar ook in de gewone achtertuin kom je ze tegen. Het is speelplezier voor jong en oud. Duurzaam bovendien. Dus op de camping, het schoolplein, in de buurt waar je woont of gewoon in je eigen achtertuin. Het behoort allemaal tot de opties, die er tegenwoordig zijn.

Sport en spel verbindt

Juist door pingpongtafels zo toegankelijk te maken in het ruime assortiment dat er is wordt de stap naar meer beweging, socialiteit en verbinding kleiner gemaakt. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan tafeltennissen bij een aangename temperatuur met familie of kennissen? Wie weet komen de buren ook wel even kijken om een potje mee te spelen.

De pingpongtafel zijn heel goed te onderhouden. Betonnen pingpongtafels zijn ook tegen elke weertype bestendig. Ze gaan dus jaren mee en met een beetje oefenen speel je al snel als de beste.