Nu onze kleinkinderen al wat ouder zijn is het hartstikke fijn om wat meer buiten te doen, actief te zijn. Voor ons is dat ook goed, we moeten er wat meer op uit. We hebben net fietsen gekocht om wat meer tochtjes te maken, echter, de kleinkinderen vinden fietsen niet echt je van het, dus besloten we ook een tafeltennistafel te kopen voor onze tuin. Dit was een groot succes! We hebben nu al vier dagen achter elkaar na het eten een potje gespeeld. Daarnaast is de tafeltennistafel ook nog eens van een mooi merk, waardoor onze hele tuin weer een opleving krijgt na zoiets. De kinderen wonen allemaal in de buurt, waardoor ze altijd komen aanwaaien wanneer ze willen. Dit vind ik ontzettend fijn, het is heel bijzonder om zoveel contact met ze te hebben, dit voelt erg goed. Vroeger was ik altijd bang dat mijn eigen kinderen mij niet meer kwamen opzoeken als ik wat ouder ben. Dit was onzin natuurlijk, maar toch, je denkt er weleens aan. Ze hebben overal op de wereld gewoond maar zijn uiteindelijk allemaal weer naar de geboortestad teruggekeerd. Dat deed mijn hart wel wat rustiger kloppen hoor, erg fijn.

pingpongtafel