Transporteer je regelmatig auto’s binnen Nederland of naar het buitenland? Dan ben je vast wel bekend met alle knelpunten van het vervoeren van een auto. Het is vaak veel gedoe en het is moeilijk om de auto eenvoudig van de ene plaats naar de andere te krijgen. Het is vaak voor niemand leuk om moeilijkheden met het autotransport te ervaren. Niet voor de transporteur, niet voor de koper en ook niet voor de verkoper. Gelukkig kan het autotransport binnen Europa ook anders. Het bedrijf Transporting Wheels heeft een frisse blik op het transporteren van auto’s. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Geen vervoersbedrijf

Transporting Wheels is geen transportbedrijf. Dit zal je niet verwachten, maar het bedrijf heeft zelf geen transporteurs. Hoe kan het bedrijf dan zo succesvol zijn? Het geheim zit hem in het netwerk van het bedrijf. Het bedrijf heeft namelijk een enorm groot netwerk van betrouwbare transporteurs. Hierdoor kan het bedrijf zich volledig richten op het vervoeren de auto’s. Doordat het bedrijf meerdere transporteurs heeft, kunnen de auto’s snel en gemakkelijk worden vervoerd. Als het ene bedrijf vol zit, kan er eenvoudig worden geswitcht naar een ander bedrijf. Hierdoor maak je als klant gebruik van een goede service en een uitstekende communicatie. 

Hoeveel kost het dan?

Het ding dat mensen vaak tegenhoudt om een auto niet te laten transporteren is het geld. Het vervoeren van een auto kost immers geld. Bij Transporting Wheels weet je precies waar je aan toe bent. Je weet binnen een paar klikken met behulp van de transport calculator waar je aan toe bent. Vul eenvoudig een datum en een locatie in en je weet precies hoeveel geld het vervoer je gaat kosten!