entresolvloer

Noem eens een voordeel van een entresolvloer zeiden ze tegen mij. Dan is het natuurlijk eerst zaak uit te leggen wat een entresolvloer is. Een entresolvloer is een vloer die je kunt monteren en demonteren en die er voor zorgt dat je op een eenvoudige wijze meer ruimte creëert om te werken of om goederen op te slaan. Want een entresolvloer wordt inderdaad veel gebruikt in het bedrijfsleven. Je maakt er eenvoudig kantoorruimte mee in een fabriekshal of extra opslagruimte voor goederen. En daar krijg je al het eerste voordeel. Extra vloeroppervlakte zonder een verdieping te hoeven bouwen.

Kies je voor nieuw of tweedehands

Een entresolvloer, vertaald uit het Frans in tussenverdieping vloer, is vaak alleen te bereiken met een trap, tenzij je natuurlijk een (goederen)lift of rolband installeert. Door de flexibiliteit van de constructie en de vele toepassingsmogelijkheden die de entresolvloer biedt zijn veel bedrijven geïnteresseerd in een entresolvloer. Deze flexibiliteit zorgt er ook voor dat deze vloer eenvoudig te hergebruiken is en dus ook tweedehands aangeschaft kan worden wat de aanschafkosten aanzienlijk kan verlagen natuurlijk. Maar misschien is het voor jou een uitgemaakte zaak en heb je de financiële middelen om direct een nieuwe vloer aan te schaffen. In ieder geval bestaat de keus tussen nieuw en tweedehands, dat is nog een voordeel. 

Meer goederen op dezelfde vloeroppervlakte

Voor het bedrijf dat graag een entresolvloer wil gebruiken als extra magazijnruimte is het ten derde ook een groot voordeel dat deze vloer ook perfect te combineren is met een palletstelling. In een palletstelling plaats je eenvoudig goederen terwijl ze nog op de pallet staan. Dit is vooral voor bedrijven die opslag en overslag diensten aanbieden een ideale manier om goederen op te slaan op een efficiënte manier. Door te kiezen voor een entresolvloer met palletstellingen haal je het meeste uit jouw magazijnruimte. Meer goederen op dezelfde vloeroppervlakte, wat wil je nog meer?