Facilitair adviesbureau

Ben jij op zoek naar een facilitair adviesbureau? De kans is groot dat Lankester Schoonmaakadvies voor jou een oplossing op maat heeft. Dit bedrijf is namelijk enorm ervaren én heeft de nodige kennis in huis. Zij hebben een breed dienstenpakket, van kwaliteitsmetingen en advies tot begeleiding op de werkvloer.

Facilitair adviesbureauFacilitair adviesbureau met kennis van zaken

Zelf ben ik onlangs in contact gekomen met dit facilitair adviesbureau. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek was ik eigenlijk heel enthousiast en ben ik met ze in zee gegaan. Ik had namelijk behoefte aan advies betreffende de schoonmaakwerkzaamheden van onze panden. Ook hebben wij onlangs een nieuw pand gekocht en daar wilde ik graag advies over. Dit adviesbureau is toen langs geweest om te kijken welke schoonmaakwerkzaamheden er moeten worden uitgevoerd, en hoe vaak dit dan moet gebeuren. Zo wist ik precies hoeveel geld we moesten besteden aan schoonmaakwerk.

Ik heb de service van dit facilitair adviesbureau als erg prettig ervaren. Het is een persoonlijk bedrijf waar je altijd terecht kunt met vragen. Ook kun je rekenen op een helder en goed advies. Ik kon merken dat ze verstand van zaken hebben en heb dan ook met het volste vertrouwen hun adviezen opgevolgd. Neem dus zeker eens contact met ze op!