Logo_footlogics.nl3_-e1442833313141

Al een tijdje zit ik met een probleem. Opgegeven moment kwam ik er dan ook al gauw achter wat het probleem was. Na een bezoekje aan de huisarts is het mij al gauw duidelijk geworden. Mijn hielspoor is namelijk overbelast. Voor mijn hielspoor heb ik een speciale zool nodig. Er werd mij geadviseerd dat ik op Footlogics hielspoor tips meer informatie kon krijgen voor de verschillende oplossingen.

Internethielspoor

Op het internet is het bedrijf al gauw te vinden. Het bedrijf weet duidelijk waar zij mee bezig zijn en zijn dan ook zeer behulpzaam. Op de Footlogics hielspoor tips website zie je veel informatie dat vrijwel allemaal relevant voor mij is. Hier heb ik dan zeker veel baat bij. Toch had ik nog enkele vragen over het product dat zij aanboden op de website.

Contact

De medewerker van het bedrijf nam vriendelijk de telefoon op en stond mij gedurende het gesprek netjes te woord. Zij beantwoordt mijn vragen allemaal zorgvuldig. Geweldig! Wat is het fijn om te weten dat er mensen volledig achter het product staan. Op de website heb ik dan ook gelijk producten besteld die ik nodig had. Hier ben ik overigens zeer tevreden over.