Met de kennis van sportfysio, kan deze fysio praktijk al je klachten behandelen. Hun expertise is in sport. Dus wanneer je een blessure hebt of last van klachten tijdens het sporten, is deze fysio zeker een geschikte keuze. Maar ook wanneer je andere klachten hebt, bijvoorbeeld chronische pijnklachten, is deze fysio een prima keuze. Zij gebruiken namelijk het idee van sportfysio voor alle klachten. En dat is zo snel mogelijk klachten effectief verminderen of laten verdwijnen. Daarom kun je bij deze praktijk ook meestal binnen 24 uur na het oplopen van je probleem een afspraak plannen.

Ruime openingstijden

De openingstijden van de fysio zijn erg ruim. Van maandag tot en met zaterdag openen ze om half 8 ’s ochtends. Zo kun je prima voor je werk of school langs de fysio. De eerste drie dagen van de week zijn ze open tot half 10 in de avond, zodat er ook meer dan genoeg uren na kantoortijd zijn om een afspraak in te plannen. Op donderdag en vrijdag sluit de fysio om zes uur, op zaterdag om vijf uur. Daarom kun je bij deze fysio vaak op korte termijn terecht, zonder dat je werk of school hoeft te missen.

Effectief behandelplan

De fysio stelt een behandelplan op waarbij gekeken wordt naar de toekomst. Ze willen met jou een zo effectief mogelijke behandeling bepalen, zodat je van je klachten af kunt komen met zo min mogelijk risico op terugkerende klachten. Je vindt deze fysio in Veldhoven. Je kunt hier dus met sportblessures terecht, maar ook met chronische klachten of voor herstel na bijvoorbeeld een botbreuk. Bekijk de website voor alle informatie en maak een afspraak bij de fysio.