Tassen zijn van alle tijd. Vroeger werden ze gebruikt om gebruiksvoorwerpen te dragen, zoals pistoolkruid of wat zilveren munten. Het was pure noodzaak, maar ze zagen er niet zo stijlvol uit als vandaag. Vandaag de dag worden ze natuurlijk ook gebruikt om spullen mee te verplaatsen, maar ze zijn veel meer dan dat. Ze worden ook gebruikt als stijlicoon, je kan er mee pronken. Het hoort bij je outfit en zelfs als je geen spullen mee wilt nemen, kan je nog steeds een tas dragen omdat dat je outfit helemaal af maakt. Iedereen heeft verschillende tassen en iedereen koopt ook vaak een nieuwe tas. Ideaal voor een tassen dames handel dus. Wil jij ook geld verdienen met het verkopen van tassen? Volg dan de tips hieronder:

De tips op een rijtje

#1 Investeer in designer tassen. Deze zijn nou eenmaal meer waardevast en er is veel vraag naar. Deze blijven ook populair en daardoor waardevast. De kwaliteit is meestal beter dan goedkopere tassen en daardoor blijven ze mooier.

#2 Zoek unieke tassen. Tassen die niet zoveel worden gemaakt zijn een stuk zeldzamer, dan tassen van massaproductie. Een kleiner aanbod zorgt voor een hogere prijs wanneer er 1 te koop komt te staan.

#3 Ga voor ‘normale’’ kleuren. Een roze tas kan nu in de mode zijn, maar waarschijnlijk over een paar jaar niet meer. Het is daardoor verstandiger om voor een basiskleur te gaan zoals blauw, bruin of zwart. Dit trekt een breder publiek aan en zo heb jij meer kans om je tas te verkopen.

#4 Zoek internetwebsites af voor tweedehands tassen. Als je eenmaal kennis hebt van welke tassen goed verkopen kan je online gaan zoeken naar die tassen. Misschien wilt iemand wel van een tas af en staat deze tegen een veel lagere prijs dan dat hij waard is te koop. De ideale kans voor jou om geld te verdienen.