Ik zit nu bij administratie Waalre en ik ben er blij mee. Ze nemen een groot deel uit handen zodat ik meer focus kan leggen op de groei van het bedrijf. Wat ik er vooral zo fijn aan vindt, is dat ze me een goed overzicht geven wat er allemaal nog te doen staat en wat ze hebben gedaan, zodat ik niet het gevoel heb dat ik totaal geen zicht meer er op heb. Ik had dit veel eerder moeten doen. Ze werken nauwkeurig. Ik maakte nog wel eens foutjes, gewoon omdat ik soms wat chaotisch ben. Daar heb je bij hen geen last van! Erg fijn. Ik heb er wel van geleerd om soms meer uit te besteden. Je hoeft niet alles zelf te doen, dat is wel duidelijk.

Administratie verwerken

Je kan zelfs veel meer groeien wanneer je iedereen een eigen verantwoordelijkheid geeft. Zo ook met me werknemers, ik merk dat ze het fijner vinden om vanuit inspiratie te werken, in plaats van uit het ‘moet’ gedaan worden. Wanneer ze motivatie hebben, gaat het veel sneller. Zo bedenken we ook, voor elk project, wat je er voor jezelf persoonlijk uit kan halen.