Helaas heb ik niet zo’n goede band met de buren als dat een ander het heeft. Momenteel hebben we namelijk een meningsverschil over een of andere stomme hek wat uit de hand begint te lopen. Ik zit natuurlijk hier niet op te wachten waardoor ik ben gaan zoeken op advocaat burenrecht. Wellicht dat een advocaat hierin duidelijkheid kan maken en het probleem de wereld uit helpen toch?

leefers

Doordat ik niet al teveel wil opvallen met “vreemde mannen of vrouwen” aan de deur heb ik besloten dit via het internet te gaan zoeken. Zo ben ik vrij snel terecht gekomen op de website van Advocatenkantoor Leefers. Hier heb ik enorm veel duidelijkheid gehad waardoor het raadzaam is om hun in te schakelen. Door telefonisch in contact te komen met hun is het in ieder geval duidelijk geworden voor mij dat het noodzaak is om hier werk van te maken. Door een afspraak te hebben bij hun op kantoor kon ik mijn ergernis even bespreken en kijken wat hieraan gedaan kan worden. Het moment toen ik sterk in mijn schoenen stond over een hek werd het voor mij in ieder geval duidelijk genoeg dat ik volledig in mijn recht sta.