Afgelopen week kwam ik op de webshop van leren jassen heren terecht. Het bedrijf beschikt echt over een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Naast het grote assortiment hebben ze geweldige prijzen. Ik wilde al een lange tijd een leren jas hebben en daarom heb ik ook een jas besteld. Wel had ik een aantal punten gecheckt voordat ik ging bestellen:

  1. Hebben ze een goede service?
  2. Leveren ze kwaliteit?
  3. Zijn ze voordelig of duur?
  4. Social media kanalen.

De punten heb ik grond gecheckt omdat je de laatste tijd veel slechte verhalen hoort over mensen die online bestellen.

Echt een aanraderversano-peter-cognac

Het bestellen verliep erg goed. Binnen 2 minuten had ik mijn bestelling al geplaatst. Dit komt omdat ze een goed bestelsysteem hebben. Dit maakt het klanten extra makkelijk om een bestelling te plaatsen. Met 2 dagen kwamen ze mijn jas al leveren. Ik ben hem natuurlijk direct gaan passen en hij zit perfect. Het is gemaakt van goede materialen en daarom ook echt een aanrader. Bekijk de webshop van leren jassen heren voor meer informatie. Ook voor vrouwen hebben ze een webshop.