Het bohemian interieur is terug van weggeweest. De meeste mensen vinden het een prachtig interieur, de ander vindt het verschrikkelijk. Het is een van de meest geliefde en tegelijkertijd ook een van de meest gehate interieurs. De bohemian stijl kun je op meerdere manieren interpreteren. Zo kun je er de Ibiza stijl van maken, maar ook een Indiase stijl. Wil je weten hoe je een bohemian interieur kunt maken? Lees dan snel verder!

Vloer

Een interieur begint natuurlijk altijd bij de vloer. Een vloer is de basis van de woning. Bij een bohemian interieur kunnen eigenlijk de meeste vloeren wel. Een betonlook vloer is echt een no go, maar een vloer met een hout uitstraling of een tegel is enorm passend. Deze vloeren zijn te koop bij Laminaatpark. Om de vloer helemaal af te maken is het een goed idee om er een aantal vloerkleden op te maken. Deze vloerkleden mogen kleurrijk en druk zijn.

Meubels

De meubels van een bohemian interieur zijn kleurrijk. Je kunt alle kleuren in het interieur kwijt. Een groene bank met blauwe stoelen? Het past allemaal! Het is natuurlijk prachtig bijpassend bij de bakstenen muren. Want die bakstenen mogen bij een bohemian interieur gewoon in het zicht blijven.

Accessoires

De accessoires van ieder interieur zijn enorm belangrijk. Zo ook bij een bohemian interieur. Kussens met een drukke en kleurrijke print gecombineerd met grote planten maken het interieur echt af. Daarnaast is wanddecoratie ook echt een must. Kleden tegen de witte muren zijn ideaal om het huis meer sfeer te geven.