Luchtbehandeling

Waarom luchtbehandeling starten

Voor werknemers alsook de omstaanders (belanghebbenden) is het belangrijk om zich in gezonden lucht te begeven. Het is niet altijd eenvoudig om hieraan te voldoen, sommige jobs zijn namelijk niet stofvrij en zorgen daardoor voor een slechte luchtkwaliteit. Toch kan je als werkgever in de mate van het mogelijke de lucht laten behandelen door machines te laten plaatsen door een gespecialiseerde firma. Aangezien ik zelf in een fabriek werkzaam was en totaal niet tevreden was van de werkomstandigheden en de vervuilde lucht, heb ik aan mijn verantwoordelijke voorgesteld om een machine te laten installeren om de lucht te verbeteren, waarbij kleine stofdeeltjes eruit gefilterd worden en dit dan ook zorgt voor een betere gezondheid. Mijn verantwoordelijke heeft deze suggestie van me serieus genomen en zo hebben ze dan ook de beslissing genomen om dergelijke machines te laten plaatsen.

Onze tevredenheid over de luchtbehandeling in ons bedrijf

We zijn zeer tevreden van het resultaat. Mijn werkgever heeft hiervoor samengewerkt met https://www.euromanchetten.nl/. Ze zijn ook vlot te werk gegaan en hebben voldoende inlichtingen gegeven over de werking van de machines. Zo konden we weer aan de slag zonder ons zorgen te hoeven maken over onze gezondheid.

De voordelen van de werkgever zijn dat de werknemer minder snel uitgeput wordt, gelukkiger is, minder snel ziek wordt en dankbaar zal zijn. De werknemer en werkgever hebben aldus beide minder zorgen.