thesis printer

Je hebt ontzettend veel moeite gestoken in je thesis en nu wil je het graag laten printen. Daarom ben je op zoek naar een thesis printer. Maar waar moet je nu op letten bij het laten printen van je thesis? In dit artikel lees je hier alles over.

thesis printer

Kies een papiersoort uit

Voor het laten printen van je thesis zul je bij de drukker eerst een papiersoort moeten uitkiezen. Zo moet je bijvoorbeeld bepalen hoe dik het papier moet zijn. Het is aan te raden om niet voor heel dun papier te kiezen, want dat schijnt door. Wil je dat je thesis er echt mooi uitziet? Kies dan voor gestreken papier. De letters en afbeeldingen komen hierbij beter uit en het oppervlak voelt gladder aan.

thesis printer

Wel of niet de kaft lamineren

Bij de meeste drukkers is het ook mogelijk om de kaft van je thesis te laten lamineren. Dit hoeft natuurlijk niet, maar het is eigenlijk wel aan te raden. De kaft kan dan minder snel beschadigd raken en de inkt zal ook niet afgeven. Je kunt hierbij kiezen voor matlaminaat of glanslaminaat. In principe ziet matlaminaat er het meest professioneel uit.