Heb je wel eens gehoord van een printing chromaluxe? Zei mijn vriendin toen ik haar vroeg om advies voor aan de muur in mijn slaapkamer. Ik woon sinds mijn scheiding weer lekker op mijzelf en dit bevalt mij prima. Nu heb ik mijn eigen stekkie weer en deze wil ik ook precies in gaan richten zoals ik dat ook zelf wil! Nu kan ik wel wat advies gebruiken van mijn vriendin die eigenlijk dezelfde smaak heeft als ik. Nu bracht zij mij op het idee om een mooie fotocollage te maken en deze aan de muur te hangen. Dit was nog eens een leuk idee en ik ben zelfs direct achter de pc gedoken om mooie foto’s uit te gaan zoeken. 

printing chromaluxe

Wat een mooi resultaat!

Het is mij eigenlijk dezelfde dag al gelukt om de printing chromaluxe klaar te maken voor de bestelling. Al snel was deze binnen en ik kon niet wachten om te kijken wat het resultaat is geworden. Omdat ik mijn ogen er niet meer vanaf kan houden, kan ik wel zeggen dat ik een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf. Daarom ben ik ook zo blij dat ik deze goede tip kreeg van mijn vriendin.