Apple reparatie Groningen

Je bent druk bezig met studeren of met je werk op je nieuwe Apple MacBook die je pas geleden hebt aangeschaft. Door al dat studeren of door al het harde werk begin je wel een beetje dorst te krijgen en je neemt snel een slokje water. Doordat je zo gefocust bent op wat je aan doen bent je op je laptop heb je helemaal niet in gaten dat jij je glas niet goed terug zet op tafel en deze vervolgens over je nieuwe laptop valt en nu alles nat is. Je hebt dan waarschijnlijk geen idee wat je moet doen in z’n situatie en raakt in paniek. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk op zoek naar een plek om Apple reparatie Groningen uit te laten voeren. Nu is het gelukkig niet altijd nodig om hier heen te gaan en is er een kans dat je ook zelf je nieuwe laptop kunt redden. 

Tips om het zelf te doen!

Apple reparatie Groningen

Wat je zelf kunt doen op je laptop proberen te redden van waterschade zodat je niet op zoek, hoeft naar een plek voor je Apple reparatie Groningen.
Stap 1 is schakel je laptop gelijk uit, haal ook gelijk de stroomkabel uit de laptop en als het mogelijk is haal dan ook de accu eruit. Hiermee voorkom je kortsluiting en is de kans groter dat onderdelen zoals het moederbord de waterschade overleeft.

Stap 2 Maak je laptop goed droog en zorg ervoor dat die niet meer in de plas water staat. En leg hem vervolgens op een droge ondergrond.

Stap 3 Verwijder nu ook alle andere dingen die je in je laptop hebt gestoken zoals een muis, USB-sticks of netwerk kabel.

Stap 4 Deze is alleen uit te voeren als je een beetje verstand hebt van laptop en je er handig mee bent. Probeer de batterij eruit te halen. Hiervoor zul je in veel gevallen die laptop moeten open schroeven. Dit is niet noodzakelijk om te doen.Stap 5 laat de laptop op drogen, maar geef het wel de tijd probeer niet om na een paar uur je laptop weer aan te zetten. Zo kun je zelf proberen om je Apple reparatie Groningen uit te voeren.