Horeca windscherm

Mijn vader is een aantal jaar geleden een eigen restaurant begonnen in ons dorp. Hiervoor had hij een horeca windscherm nodig want hij wou het terras goed afsluiten zodat gasten ook buiten konden eten. Zelf hielt hij er namelijk erg van om buiten te kunnen eten in de tuin met het hele gezin. Dat deden wij dan ook met enige regelmaat als hij niet hoefde te werken. Hij droomde al zijn hele leven over het openen van een eigen restaurant en uiteindelijk heeft hij zijn droom werkelijkheid gemaakt. Mijn vader is een man die mij ontzettend inspireerd want hij zet hoe dan ook door, hoe moeilijk het soms ook is.

Horeca windscherm

Een droom die uitkomt

Mijn moeder nam de taak op zich om een goed horeca windscherm te bestellen. Mijn vader vond het belangrijk dat die van glas was zodat de gasten alsnog om zich heen konden kijken en zich niet gevangen voelde. Het restaurant grensde aan een groot plein waar veel te zien was. Mijn moeder nam eerst contact met het bedrijf op voordat ze een bestelling plaatste. Uiteindelijk wist ze wat ze wilde hebben en nog geen week later was het al geleverd. Mijn vader was erg blij met zijn nieuwe aanwinst.