vacatures veldhoven horeca

Vacatures Veldhoven horeca, zijn er meer dan genoeg te vinden. McDonald’s is een restaurant die vaak nieuwe medewerkers nodig heeft. Online staan deze banen dan ook en hier kan je heel erg makkelijk op reageren. Wie zoekt er nu niet een leuke baan, waar je ook nog eens leuk kan verdienen?

Vroeger kwam ik vaak genoeg in dit restaurant en toen kon ik er al van dromen om hier te komen werken. Helaas was ik nog maar 10 jaar en duurde het nog een hele tijd voordat ik hier kon solliciteren.

Bekijk de vacatures Veldhoven horeca

Vorige week ben ik 15 jaar geworden en heb ik de leeftijd bereikt om te gaan solliciteren. Als klein kind droomde ik al om bij deze hamburgertent te gaan werken en dat is nog steeds zo gebleven. Aangezien je hier bij de McDonald’s al op je 15e mag komen werken heb ik meteen een sollicitatie weggedaan. Dat gaat overigens erg makkelijk, want via een Whatsapp bericht heb ik dit al kunnen verzenden.

Ondertussen heb ik gisteren mijn eerste werkdag hier gehad en ik vind het geweldig. Zeer leuke collega’s en afwisselend werk. Hier heb ik zelfs doorgroei mogelijkheden, wanneer ik hier mijn best doe.