vakantie verstandelijk gehandicapten

Voor een vakantie verstandelijk gehandicapten, ben je bij Adios Reizen aan het juiste adres.  In eerste instantie dacht ik dat je hier niet verder dan in Nederland komt, maar niets is minder waar. Ik heb mijn ogen uitgekeken welke bestemmingen hier allemaal tussen stonden. Zo zag ik een trip naar Zuid-Afrika of  dolfijnen spotten in Curaçao. Natuurlijk kan je ook in Nederland blijven, lekker genieten op Texel of Ameland. Om deze reizen mogelijk te maken gaan er meerdere enthousiaste vrijwilligers mee. Zij helpen met wassen en aankleden. Voordat zij mee mogen gaan, krijgen zij eerst een training.  vakantie verstandelijk gehandicapten

Wat een geweldige reis

Mijn zoon is geboren met een beperking, maar dat weerhoudt hem er niet van om te genieten van een mooie reis. Daarom heb ik een brochure besteld met de mooiste bestemmingen voor een vakantie met verstandelijk gehandicapten. Het liefste wilde hij naar de dolfijnen, maar omdat dit de eerste keer is dat hij zonder ons op stap gaat, leek het mij verstandig om het eerst in de buurt te houden. Daarom hebben wij hem opgegeven voor een trip naar Texel. Mocht hij heimwee krijgen dan is hij zo weer thuis. Hij heeft er in ieder geval heel veel zin in.