Als zakenman is het te begrijpen dat jij geregeld op stap bent. Maar maak jij gebruik van een grote reiskoffer of hou jij het graag compact?

Wij als ondernemers zijnde bezoeken geregeld bedrijven in het buitenland. Hiermee leer jij de diversiteit  tussen de bedrijven goed kennen en dat is wel zo prettig toch? Ook ik bezoek geregeld bedrijven in Duitsland. Hiermee leer ik de productie op een andere manier kennen. Wellicht werkt dit efficiënter als dat wij op dit moment werken. Hierdoor is het dan ook belangrijk om geregeld een geschikte koffer te vinden. Voorheen kocht ik de wat goedkopere variant aangezien ik er niet op zit te wachten om hiervoor hoge kosten te berekenen. Als je geregeld een nieuwe moet aanschaffen, dan ga je vervolgens rekening houden met de kwaliteit.

Nieuwe bestelling

Sinds dat ik de website van cocoono.nl heb gezien, weet ik maar al te goed dat kwaliteit niet duur hoef te zijn. Hier bekijk ik dan ook geregeld het assortiment en indien ik iets nieuws zie, dan zal ik ook direct bestellen. Dit bedrijf weet immers kwaliteit en prijsverhouding goed met elkaar te vergelijken!