Alle risico’s van de marifoon op een rijtje!

Houdt uw bedrijfspand of winkel veilig door constant met elkaar te communiceren. Communicatie is belangrijk in een bedrijfspand. Zo weet u wat er gaande is in uw bedrijf. Mocht uw waardevolle spullen vervoeren en weet u niet wat u dit allemaal moet regelen. Bestel vandaag nog uw marifoon om uw bedrijfspand voor een lange tijd een veilige weg van communicatie te maken tussen uw werknemers. Werknemers zullen met een marifoon als een veilig hulpmiddel zien waarvan ze altijd gebruik van kunnen maken. Je kunt namelijk niet zomaar stoppen met alles als er een noodsituatie is met uw werknemers.

Waarom moet ik dit aanschaffen en wat zijn de risico’s?

Weet je wat een mobiele telefoon zo gevaarlijk maakt. Je raakt er sneller op afgeleid dan een marifoon. De batterij is snel leeg en de verbinding is ook niet altijd optimaal. Het beste is om een marifoon aan te schaffen waarvan je zeker weet dat je niet met problemen komt te zitten als er een noodsituatie op het werk zich bevindt.

Hét ideale communicatiemiddel!

Een marifoon is meer dan een communicatiemiddel. Batterijen gaan superlang mee en ze zijn haast niet stuk te krijgen. Deze factoren spelen zeker een grote rol als je niet weet waar je aan moet beginnen. Alles komt goed als je dit gaat aanschaffen. Je moet natuurlijk wel dit aanschaffen voor je werknemers als je dit echt gaat gebruiken. Werknemers moeten snel met elkaar kunnen communiceren op verschillende verdiepingen en verschillende dikke wanden waar haast geen signaal van een marifoon door heen komt. Een marifoon heeft echt zo’n sterk signaal waar geen mobiele telefoon tegenop kan. Je moet ervan uit gaan dat het gewoon werkt als je de accu hebt opgeladen. Een opgeladen accu van een marifoon zorgt ervoor dat je gelukkige werknemers hebt in een noodgeval. Bestel hem vandaag of kom langs in de winkel.