Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar een infraroodsauna. Een vriend van mij heeft er recent eentje gekocht en sindsdien merk ik goed aan hem dat hij er echt van genieten kan. Om in je eigen woning een sauna te hebben hoef je in ieder geval er niet meer de deur voor uit om te ontspannen.Bodyfit_Lang2

Hij had het op via de website van Bodyfit gekocht en dit trok toch wel mijn aandacht. Ik had de sauna met mijn eigen ogen al mogen bekijken waardoor ik wist dat het hier om goede kwaliteit ging! Bij het bekijken van de website van hun wist ik het zeker dat ik gemakkelijk in mijn woning kon plaatsen. Ik moest alleen even kijken om hoeveel personen sauna het ging welke ik wilde hebben waardoor ik samen met mijn vriend hierover heb gesproken. Gelukkig zei hij gelijk dat hij ook maar al te graag gebruik wilt maken van de sauna waardoor ik voor een 2-persoon sauna heb gekozen. Al met al wordt deze sauna aankomende week bij ons bezorgd waardoor we er zeer zeker snel van zullen genieten!