Wanneer je zoekt naar newborn fotografie Utrecht kom je veel opties tegen. Hoe kies je een fotograaf uit die echt bij je past? Ik denk gevoel, dat ontstaat gewoon, je voelt wanneer het klopt en wanneer niet. Maar het is ook belangrijk dat de communicatie helder is. Soms denk je dat je hetzelfde zegt, maar dan zie je de uitwerking en dan hadden we toch alle twee andere ideeen. Ik heb jaren in de creatieve sector gezeten, dus gelukkig weet ik wel een beetje hoe dit werkt.

fotografie

Na een zoektocht voor de newborn fotografie Utrecht kwam ik bij een fotograaf terecht waar ik meteen al een klik mee had. Hij kon heel goed aangeven hoe hij te werk ging en ik had totaal het idee dat hij begrijp wat wij wilden. En met resultaat! Want de foto’s zijn precies zoals ik ze had voorgesteld, waarschijnlijk zelfs nog mooier. Het is ontzettend waardevol om zulke foto’s van je kind te hebben. Niet alleen voor jezelf maar ook later voor je kind. We zijn nu aan het overleggen of we ooit een tweede willen. Misschien iets te hard van stapel lopen, maar het is zo’n gift om kinderen op deze wereld te mogen ontvangen, ik ben er elke dag zeer dankbaar voor.