Mijn vader heeft een bedrijf en daar pakken ze producten in met een zogenaamde foliewikkelaar. Super leuk om te zien, omdat het zo nauwkeurig wordt gedaan, alles kan strak worden ingepakt. Je moet maar eens filmpjes kijken op het internet. Misschien ben ik trouwens de enige die dit leuk vindt. Dat weet ik niet. Ik merk gewoon dat het heel erg goed gebeurd, en dan hou ik er van om naar te kijken. Maar goed, ze kregen dus nieuwe foliewikkelaars waardoor er een oude even bij ons in de schuur kwam te staan. Je bedenkt nu natuurlijk meteen hoe leuk ik dat vind, haha. Ik vroeg of ik hem even mocht proberen maar dit mocht niet. Vervolgens ging ik elke dag even kijken. Ik was nieuwsgierig. Mijn vader had dit door en afgelopen zondag zei hij: kom mee, we gaan hem gebruiken. We hadden nog pallets liggen en toen mocht ik samen met mijn vader deze pallets inwikkelen. Door de machine dan. Ik vond het zo ontzettend gaaf, echt heel leuk om te zien. Misschien wil ik later wel bij zoiets werken. Of ik wil zulke machines bouwen. Dat is natuurlijk helemaal gaaf.

willemslogo-1