Wat is leuker om je product wat net pas op de markt is door middel van food communicatie nog meer aan het publiek aan te prijzen. Zo hebben wij een lekker taartje op de markt gebracht welke alleen ronde de kerstdagen te koop is. Dit taartje bestaat uit een dunne bodem van schuim opgevuld met lekker fruit, waaronder aardbeien. In onze bakker verkopen wij regelmatig deze taarten maar het leek ons leuk om hier meer aandacht aan te besteden door middel van een mooie fotoreportage welke dan te zien is in de krant of op andere media.

Leuke reclame

Doordat wij Pepper & Salt, de specialist op het gebied van food communicatie, foodstyling, food fotografie en receptuur hebben ingeschakeld is onze taart een succes geworden. Zo hebben wij het recept zelfs openbaar gemaakt op social media.

Omdat wij een zeer prettige ervaring met  Pepper & Salt hadden, hebben wij besloten om samen met hun een elke maand een recept en leuke verhalen over eten uit onze bakkerij te gaan plaatsen op een blog.  Pepper & Salt zorgt dan voor mooie foto’s en helpt met het opzetten van deze blog. De medewerkers van  Pepper & Salt adviseren mij over wat ik wel of niet kan plaatsen op deze blog.