Ben jij al bekend met Gabor sandalen. Als het voorjaar wordt dan begint het bij mij te kriebelen. Ik wil de zomerkleding weer in de kasten hangen en ook mijn zomerschoenen wil ik weer aan. Uiteraard worden er ook elk jaar wel wat nieuwe kledingstukken en / of schoenen gekocht, want nieuwe spullen zijn altijd leuk!

Sandalen

Als ik nieuwe sandalen koop, dan kom ik heel vaak toch uit op Gabor sandalen. Deze heb je in verschillende kleuren. Ook kan je kiezen voor een platte zool, maar ook voor een wat hogere hak. Het voordeel van deze sandalen is voor mij echt het voetbed, ze zitten echt heerlijk. Je voelt ze nagenoeg niet. Echt een genot om op te lopen. Ik heb weleens sandalen van een ander merk gekocht, maar daar loop ik gewoon minder fijn op, dus die hadden bij mij maar een korte levensduur. En ik ging weer terug naar mijn oude, vertrouwde merk. Deze sandalen heb ik zo vaak aan, ik loop deze echt helemaal op. En als ze op zijn, dan bestel ik tegenwoordig online weer nieuwe. Op internet is er veel keuze, dus dit is erg handig! Ik kan deze sandalen dus echt van harte aanbevelen. Ik hoop dat jullie er net zo veel loopgenot van hebben als ik!!