Ik was al geruime tijd van plan om een sunshower te kopen. Het was er nooit van gekomen, omdat ik er nooit geld voor had. Tot het moment dat ik een winstuitkering kreeg van mijn werk. Ik besloot dat ik daarvan mijn droom liet uit komen en ik kocht een sunshower bij Jan van Erp!

Sunshower kopen voor de wintermaanden

In de zomer gebruik ik mijn sunshower minder vaak. Ik gebruik hem vooral in het voorjaar, het najaar en de winter. Het is heerlijk om dan tijdens het douchen wat vitamine D op te doen. Ik word helemaal relaxed als ik voor de sunshower sta. Het is echt een moment waar ik enorm van kan genieten! Daarnaast is de sunshower ook nog eens aangenaam warm. Dus als ik klaar ben met douchen, heb ik het niet koud tijdens het afdrogen.

Lekker kleurtje

Ik vind mezelf er altijd beter uitzien als ik een kleurtje heb. Vroeger was ik altijd met poeder bezig, maar dat hoeft nu niet meer, want dankzij de sunshower heb ik altijd een gezond kleurtje over mijn hele lichaam! Ik kan iedereen dus aanraden om een sunshower te kopen. Het is echt in alle opzichten een echte aanwinst!