Ken jij de symptomen van een hielspoor? Dat wist ik eerst ook niet. Ik had heel erg veel last van de onderkant van mijn hak van mijn voeten. Deze pijn straalde helemaal uit naar de zijkant van mijn hak. Vooral als ik ’s ochtends wakker werd of als ik een lange autoreis achter de rug had was de pijn nadrukkelijk aanwezig. Als ik dan weer een tijdje op mijn voeten had gelopen vervaagde deze pijn. Via het internet ging ik op zoek naar wat mijn klacht kon zijn. Zo kwam ik uit op de website van: Footlogics en las ik wat mijn klacht was.

Hielspoor

Hele fijne zooltjes

De symptomen van een hielspoor zijn:

  • Pijn tijdens het lopen in de hak bij het opstarten
  • Stress
  • Pijn bij langdurig stilstaan
  • Pijn tijdens het autorijden

Deze klacht kan worden voorkomen en worden behandeld. Het is niet altijd nodig om eerst langs een huisarts te gaan. Soms is het wel nodig. Welke behandeling er nodig is, heeft te maken met de duur van de klacht en welke klachten er zijn. Zelf heb ik zooltjes aangeschaft bij dit bedrijf om mijn voeten te verlichting. Deze kunnen heel makkelijk op iedere maat worden geknipt. Kijk ook eens op de website van dit bedrijf.