textiel borduren

Textiel borduren en hiermee jouw handdoeken, badjassen, bedlinnen een mooi logo van jouw bedrijf te geven. Veel bedrijven hebben inmiddels hun weg al gevonden naar de Borduurstudio Geldrop. Veel ondernemingen hebben hier hun werkkleding gekocht, want ook dat is hier mogelijk.

Je hebt twee verschillende manieren om kleding of ander materiaal te laten bedrukken. Je kan het erop laten zetten, maar ook door middel van te borduren. Om erachter te komen welke methode het beste bij jouw bedrijf zal passen, is het aan te raden om een bezoek te brengen aan Borduurstudio Geldrop.

Textiel borduren met eigen logo

Sinds kort hebben wij al onze handdoeken, gastendoekjes, maar ook de lakens op de bedden voorzien van ons logo. Het staat geweldig en dat is juist de bedoeling. Wij zijn de eigenaren van een klein hotel en hebben de ruimte voor een aantal gasten. Drie hotelkamers hebben wij en hiervoor hebben wij speciale badhanddoeken en linnen aangeschaft.

Via de Borduurstudio Geldrop hebben wij online een bestelling gedaan. Op hun website staat een formulier waar je een bestelling kan plaatsen, of een vraag stellen. Voordeel is dat je hier een groot assortiment kan vinden van kleding en ander textiel.