Ik zag de damesschoenen Paul Green beige al een tijdje voorbijkomen, maar ik ben zo enorme twijfelkont, ik kan het niet laten, ik ga bij elke aankoop wel tien keer na of ik het echt nodig heb, of ik het wel mooi genoeg vind, of het niet te duur is, of de kwaliteit wel goed is, nou, je kent het wel. Dit slaat natuurlijk nergens op, want daardoor kan je soms echt geen keuze maken. Ik ben denk ik echt zo opgevoed, met de hand op de knip, altijd aan het onderzoeken of alles echt klopt of niet. Maar ik verdien goed, ik weet inmiddels wat goede spullen zijn, en als ik iets wil, dan mag ik dat ook. Zo moet ik er af en toe even aan denken, het is een soort mindset die je moet veranderen.

Showen aan een ieder

Maar goed, ik liet mijn man de schoenen zien, een paar waar ik dus al een tijdje verliefd op was, en hij vond ze ook prachtig. Waarom niet gelijk bestellen, zei hij? Ik dacht toen ook meteen, ja waarom niet? En nu ben ik trotse eigenaar van de nieuwe Paul Green schoenen. Dat is dus ook wel fijn aan zo’n man, hij helpt me soms om makkelijker beslissingen te maken.