Rente.nl

Mensen zijn soms slechte betalers. Het bedrag kan snel hoog oplopen. Tot grote ergernis van beide partijen. De ene partij wil graag zijn geld hebben, terwijl de andere partij vaak het geld niet heeft. Daar springt de deurwaarder in. De deurwaarder zorgt ervoor dat het bedrag snel kan worden betaald.

Bevoegdheid

Een deurwaarder Hengelo is beëdigd door de Rechtbank en benoemd door de Koning. Hij of zij is de enige bevoegde persoon in Nederland die schulden mag innen door middel van beslag leggen op de bezittingen. Een deurwaarder mag een bevel geven om het bedrag te betalen. De manieren waarop het bedrag kan worden betaald zijn vergaand. Een deurwaarder mag namelijk op alle bezittingen van de schuldenaar beslag leggen. Deze bezittingen kunnen vervolgens worden verkocht om geld vrij te krijgen voor de schuld, waardoor de schuld afbetaalt kan worden. Er kan beslag worden gelegd op bijvoorbeeld het salaris, banktegoed, (on)roerende zaken en persoonlijke bezittingen. Dit kan bijvoorbeeld een auto of een televisie zijn. Als de schuldenaar een schuld heeft bij het betalen van zijn huur, zijn de sancties nog heftiger. Een deurwaarder mag namelijk het huurpand leegruimen, deze bezittingen verkopen en de huurder op straat zetten. Hierdoor is de schuld snel afbetaald en wordt een hogere schuld voorkomen!

Deurwaarder vinden

Ben je op zoek naar een incassobureau of naar een deurwaarder? Dan ben je bij Deurwaarders.com aan het juiste adres. Deze deurwaarders hebben jarenlang ervaring. Hierdoor heb je snel je geld terug. Zit je in een geschil met iemand over een schuld? Huur dan snel een deurwaarder in!