reclamebord buiten

Stel je staat lekker langs de lijn van je zoons of dochters voetbalwedstrijd. Heerlijk weer, gezellige sfeer, leuke mensen. Op eens dwalen je gedachten een beetje af en denk je aan je tuin en hoeveel zin je wel niet hebt aan barbecueën. Je hebt geen barbeque, maar wil er wel graag een kopen. Je verplaatst je aandacht weer naar de wedstrijd en ziet ineens langs de lijn op een reclamebord buiten dat het lokale tuincentra een aanbieding heeft op de barbecueën. Ideaal, je gaat gelijk na de wedstrijd bij ze langs!

Dit is natuurlijk het droomscenario van elke adverteerder. Maar het hoeft geen droom te blijven. Laat een reclamebord voor buiten maak, en ‘test your luck’. Het maken van een bord is niet duur en kan je veel winst opleveren.  

Duidelijk adverteren

Wat zijn dingen om op te letten bij het maken van een reclamebord voor buiten? Ten eerste wil je dat je bord duidelijk leesbaar is. Zorg dus dat je je bord niet al te moeilijk maakt, maar erg netjes en overzichtelijk.

Daarnaast is natuurlijk de locatie alles. Hang je bord dus niet boven je huis, maar langs drukke openbare plekken. Denk hierbij aan de lokale voetbalclub, de snelweg op in het park. In principe is de regel, waar veel mensen samenkomen is een goede plek om te adverteren.