Een brandwerende kluis is vandaag de dag onwijs belangrijk. Ook wij hebben dit helaas moeten ondervinden nadat onze vorige pand als verloren beschouwd moet worden. Een korte maar felle brand heeft ervoor gezorgd dat al onze papieren in vlammen zijn opgegaan. Een zwarte dag in onze ogen aangezien er enorm veel personeelsleden het werk niet hebben voort kunnen zetten en dus tijdelijk thuis kwamen te zitten. Doordat wij niet bij pakken neer zijn gaan zitten, is het ons gelukt om na een kleine drie weken de deuren elders weer te openen.

Oplossing gezocht

Nu dat ik er niet echt op zit te wachten om nogmaals alle papieren kwijt te raken, hebben wij ervoor gekozen om een brandwerende kast aan te schaffen. Hier kunnen wij onze formulieren in opslaan met de garantie dat het ook veilig blijft. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op de website van Denios een kast te bestellen.

Mijn bestelling werd erg snel en zeer netjes ingepakt voor verzending. De eerstvolgende werkdag heb ik het ook in ontvangst mogen nemen. Het ziet er zeer netjes uit en sindsdien kunnen wij hier alles veilig en wel in opslaan.