We kennen allemaal dat gevoel wel wanneer de wekker ‘s morgens gaat en je weet dat het tijd is om je klaar te maken. Terwijl we eigenlijk het liefste zo uit bed in pyjama de deur uit zouden willen stappen. Nu kan ik je vertellen dat ik hier eindelijk de perfecte oplossing voor heb gevonden! Met deze items van de pyjama trend kun jij zowel comfortabel als stylish naar buiten. Deze trend werkt voor zowel relaxen thuis, als naar het werk of een drankje in de stad. Onmogelijk? Oordeel zelf!

Stijlvolle slides
Als je nog nooit van slides gehoord hebt, dan leg ik het graag even uit. Slides zijn in wezen een soort slippers. Slippers? Ik hoor het je denken, maar dit zijn zeker niet het soort slippers waarin je je buurman met sokken rond ziet lopen. Deze stijlvolle slippers passen namelijk perfect bij jouw pyjama trend wear. Ze komen zowel in fluffy als zijden varianten en zitten als gegoten. Met deze slides geef je een casual en vrouwelijke toch aan jouw outfit.

Slip dress
Eerlijk is eerlijk, slip dress zijn fantastisch. Simpel en op en top vrouwelijk. Slip dresses zijn tijdloos en vallen erg comfortabel. Een andere geweldige eigenschap van dit mode-item is dat je het eindeloos kunt blijven combineren. Kies in de herfst voor een slip dress met een jacket en laarsjes of gecombineerd met high heels en sieraden voor een avondje uit. Een slip dress is eigenlijk gewoon altijd goed!

Woman in Pink Spaghetti Strap Dress

Zijden blouses
Het komt vast niet al een verrassing voor je dat zijden blouses boven aan onze lijst staan. Deze blouses zijn perfect voor op kantoor, maar zijn daarnaast voor zoveel andere situaties ook perfect: date night, familiebezoek of gewoon heerlijk thuis. Stijl het vervolgens met een hoge spijkerbroek of business pantalon om jouw look af te stemmen op jouw dag!Ben je nog op zoek naar een dames pyjama of lange nachtjapon? Kijk dan in de webshop van Jolyz Pyjama-webshop