bouwhekdoek laten bedrukken

Door een bouwhekdoek laten bedrukken, sla je twee vliegen in één klap. Hiermee kan je aangeven wat er gemaakt gaat worden en tevens kan je dit doek ook gaan gebruiken om reclame te maken. Zo een aanschaf is via de Signin-shop, makkelijk te regelen. Hier kan je een bestelling plaatsen en zij hebben de keuze uit twee verschillende materialen. Een Banner 510 en een meshdoek. De Meshdoek is vooral op grote hoogtes goed te gebruiken, doordat deze kleine gaatjes heeft waar eventueel wind doorheen kan gaan. Zitten deze gaatjes er niet in dan loop je de kans dat het doek door de druk van de wind gaat scheuren.

Bijzonder mooi bouwhekdoek laten bedrukken

Zoals ik al eerder heb gezegd is een Meshdoek voorzien van kleine gaatjes. Hierdoor kan de wind makkelijker een weg vinden. Deze geweven constructie is een stuk lichter dan een ander soort doek en daarom prettiger om op grote hoogtes te kunnen gebruiken.

Dankzij de Signin-shop hebben wij op de bouwplaats een enorm doek hangen met onze naam en de afbeelding van het gebouw wat wij aan het bouwen zij hangen. Hiermee kunnen de mensen in de omgeving zien wat wij aan het doen zijn.