Handdoeken met logo

Een handdoek is een doek, meestal gemaakt van badstof, soms van wafelstof, om het lichaam, of delen daarvan, na het wassen of zwemmen mee af te drogen. Er verschillende soorten handdoeken en ze hebben allemaal weer een andere functie. Handdoeken met logo’s zijn tegenwoordig erg populair, maar waarom?

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten handdoeken met allemaal een andere functie. Een keukenhanddoek is hier een voorbeeld van. De keukenhanddoek is meestal relatief klein en is bedoeld om met name de handen of de vaat af te drogen. Een badhanddoek is een voorbeeld. Extra grote badhanddoeken worden ook gebruikt om het lichaam mee te omhullen na een bad of douche. Badhanddoeken zijn ook handig op het strand, om op te gaan liggen in plaats van in het zand, en worden dan meestal badlaken of strandlaken genoemd. Ook heb je gastendoekjes. Extra kleine gastendoekjes zijn bedoeld voor gasten voor eenmalig gebruik.  

Handdoeken met logo 

Bedrukte handdoeken met logo zijn perfect om jouw beauty salon, kapperszaak of wellnesscentrum een professionele uitstraling te geven. De handdoek met bedrukking zorgt ervoor dat jouw huisstijl overal terugkomt. Deze bedrukte handdoeken met logo zijn geschikt om weg te geven aan relaties. De promotie handdoeken zijn persoonlijk en daarmee een luxe geschenk met een grote impact. Jouw relaties zullen de gepersonaliseerde handdoek met opdruk zeker waarderen.