Een Dopper is een drinkfles die je steeds kunt navullen. Het is een goed alternatief voor alle plastic wegwerpflessen. Je kunt ook kiezen voor een Dopper met naam

Dopper als relatiegeschenk

Als je als bedrijf je werknemers, klanten of leveranciers blij wilt maken met een leuk relatiegeschenk kan dit natuurlijk ook een nuttig voorwerp zijn. Een Dopper is dat zeker en omdat de fles hergebruikt kan worden is deze ook nog eens goed voor het milieu. 

Dopper laten bedrukken met logo of naam

Als je een Dopper laat bedrukken met een naam kun je dit op de dop laten doen maar er is ook een druk mogelijk op de volledige fles. Op die manier kun je er naast bijvoorbeeld de naam van je bedrijf het logo op laten zetten. De Dopper is in verschillende kleuren verkrijgbaar dus je kunt er altijd wel eentje vinden die naar je smaak is of bijvoorbeeld kiezen voor een Dopper in de kleur van je bedrijf. 

Reclame maken voor je bedrijf

Een Dopper is een nuttig relatiegeschenk maar als bedrijf maak je er ook nog eens op een slimme manier reclame mee. Iedere keer als de ontvanger van de drinkfles deze gebruikt zien ze je bedrijfsnaam staan en denken er dan ook weer aan. Zo kun je overal reclame maken voor je bedrijf.  

Mogelijkheden voor een Dopper

Een Dopper kun je kopen als losse drinkfles maar het is ook mogelijk er een compleet pakket van te maken om als geschenk te geven. Op de website van Prikkels BV kun je zien wat er allemaal mogelijk is met een Dopper.