Als bedrijf wil je goed herkenbaar zijn voor je klanten. Om ervoor te zorgen dat je herkend wordt en mensen weten met wie ze te maken hebben kies je voor een goed logo. Dit kun je zelf ontwerpen maar een professioneel logo design is een betere keuze. 

Logo in conceptvormen om uit te kiezen

Een logo kun je het beste laten ontwerpen door een professional. Op die manier ziet het er niet alleen altijd professioneel uit maar wordt het ook makkelijk herkend. VrijdagOnline kan een dergelijk logo snel en goed voor je ontwerpen. Je maakt je wensen kenbaar bij het bedrijf en op basis daarvan maken zij een logo. Je krijgt drie concepten toegestuurd waaruit jij een keuze kunt maken. Wil je er wijzigingen in aan laten brengen dan is dat ook mogelijk in een correctieronde. Geef je groen licht dan wordt het definitieve logo voor je gemaakt. 

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Je wordt zelf eigenaar van het logo zodat je er mee doen kunt wat je wilt. Zo kun je het op je briefpapier en website gebruiken maar ook laten drukken op allerlei andere artikelen. Het laten maken van een logo kost je eenmalig een bedrag. Je kunt naast een logo ook de volledige huisstijl voor je bedrijf laten ontwerpen indien gewenst. 

Vraag eerst een offerte aan

Als je een logo wilt laten ontwerpen is het verstandig eerst een offerte aan te vragen. Hierin vind je terug wat er allemaal voor je bedrijf gedaan kan worden en wat het betekent om een professioneel logo te laten ontwerpen.