Iedereen weet natuurlijk wat een asielzoekerscentrum is. Het zijn de centrums waarin de asielzoekers worden opgenomen. Nederland is, net als een aantal andere Europese landen, verplicht om ieder jaar asielzoekers op te vangen. Het is erg belangrijk dat deze mensen een plek krijgen om te wonen. Zij hebben hun complete hebben en houden achtergelaten voor een veiliger bestaan in een ander en onbekend land. Er zijn in ons land een aantal verschillende plekken waar deze mensen worden opgevangen. Al deze plekken moeten natuurlijk worden beheert. Wil je weten hoe het wordt beheert? Lees dan snel verder!

Huisjes

Het is allereerst goed om te weten hoe een asielzoekerscentrum eruit ziet. Een AZC bestaat uit verschillende kleine huisjes en appartementen. Het is eigenlijk hetzelfde als een vakantiepark met losse huisjes en zo ziet het er van een afstand ook uit. Er is in een AZC een continue doorstroom van mensen en middelen. Dat kan het beheren van de verschillende huisjes moeilijk maken. 

Oplossing

Gelukkig is er een oplossing voor de moeilijke klus dat het vastgoedbeheer van een AZC heet. Je kunt via het vastgoedbeheer van Condor namelijk eenvoudig het gehele vastgoed beheren. Je ziet alle belangrijke punten eenvoudig op een centrale plaats in je cloud. Die cloud is ideaal, want je bent nooit je bestanden kwijt en je hebt overal ter wereld toegang tot jouw vastgoed. Contracten, persoonlijke gegevens en eventuele problemen kun je eenvoudig zien in het vastgoedbeheer. Daarnaast kun je met de software ook eenvoudig de kwaliteit controleren.